Pannen- en gereedschapwasmachines

Dat is pas een verlichting van het werk in een professionele keuken. Niemand moet nog grote, zware pannen, onderdelen van snijmachines, kratten, platen, roosters en overig keukengereedschap in diepe gootstenen tillen. Niemand moet nog uren tot aan de ellebogen in het sop staan en pannen uitschuren. Met de juiste vaatwasser, waterbehandeling en reinigingsmiddelen worden zelfs aangebrande pannen schoon (hoogstens even in lauw water geweekt).

Gebruiksvriendelijk

Voor een hygiënisch gevoelige productie zijn schone pannen en keukengereedschappen een voorwaarde voor goed werk. De machines zijn bovendien bijzonder sterk en gemakkelijk te bedienen. De correcte bediening is gewaarborgd, ongeacht wie de vaat doet.

Ruime keuze

Pannenwasmachines zijn geschikt voor grootkeukens, restaurants, ambachtelijke bedrijven, cateraars en andere voedselbereidingsbedrijven welke snel en schoon potten, pannen en gereedschappen moeten afwassen. Ze zijn bijzonder geschikt voor het afwassen van alle materialen bij slagers, viszaken, bakkerijen, ijssalons, etc. waar hygiëne en eindresultaat belangrijk zijn. Door de ruime keuze vindt u altijd een model dat bij u past.

Pannenwasmachines zijn onder te verdelen in machines met en zonder granulaatkorrels.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist