Vaatwastechniek

Het werk in de vaatwaskeuken zit er nooit op. Het vaatwasproces, in welke keuken dan ook, herhaalt zichzelf voortdurend: gebruikt servies wordt schoongemaakt om weer gebruikt te kunnen worden. Dat is het lot van de vaatwaskeuken.

De vaatwasmachine is een belangrijk onderdeel van die cyclus. Maar er gebeurt nog veel meer. Sterker nog, de handelingen vóór en na het vaatwassen bepalen in hoge mate de kwaliteit en de kosten van het vaatwasproces. Ze worden verricht door mensenhanden. En mensenhanden zijn duur en kunnen fouten maken. Hoe zorg je dat dit hele proces, ook buiten de vaatwaskeuken, zo goed en zo goedkoop mogelijk verloopt?

De vaatwascyclus

Het antwoord op die vraag ligt in het Beuk Horeca vaatwasconcept. Dit concept verdeelt de vaatwascyclus in tien stappen: tafels dekken, tafels afruimen, vuil vaatwerk aanvoeren, vuil vaatwerk sorteren, voorspoelen en weken, wassen, drogen, schoon vaatwerk sorteren, transport en tot slot opslag. Toegepast op de specifieke situatie bij de klant, bepaalt dit 'business-model' welke oplossing het beste resultaat oplevert tegen zo laag mogelijke kosten tijdens de totale levensduur van het systeem.

Daarom is Beuk Horeca geen specialist in vaatwasmachines, maar specialist in de vaatwascyclus. Onze knowhow strekt zich uit over alle stappen in dat proces. Met die kennis geven wij onze klanten advies op maat. Over de vaatwasmachine én over de inrichting van alle logistieke processen daaromheen. Behalve apparatuur leveren wij transportwagens, korven, transportbanden, sorteerstations, omgekeerde osmose-apparatuur, reinigingsmiddelen, waterontharders en wat er ook maar een rol speelt in de vaatwascyclus. Want vaatwassen is veel meer dan alleen de vaatwasmachine.

Oplossingen op maat

Geen vaatwaskeuken is hetzelfde. Dat kan ook niet, want het vaatwasproces staat niet op zich. Het maakt onderdeel uit van de totale keukenlogistiek. Een keuken kan alleen presteren als alle processen goed op elkaar zijn afgestemd. Het vaatwassysteem, klein of groot, moet daar naadloos in passen. Daarom levert Beuk Horeca oplossingen op maat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een van de volgende onderwerpen?

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist