Betalen

Wij gebruiken alleen betaalsystemen die actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vindt u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt selecteren die het beste bij u past.

iDEAL

Door te kiezen voor iDEAL kunt u zonder extra kosten direct online betalen. iDEAL is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van uw betaling kunnen wij meteen met uw bestelling aan de slag.

Lees meer over betalen met iDEAL

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen.
Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Creditcards

Indien u wenst te betalen met een creditcard, dan kan dit met Visa of MasterCard. Via de betaalomgeving kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Lees meer over betalen met creditcards

Bancontact / Mister Cash (België)

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Lees meer over betalen met Bancontact / Mister Cash

Bankoverschrijving

Kiest u voor deze betaalmethode, dan ontvangt u automatisch van ons een factuur, waarvan u het bedrag via een reguliere bankoverschrijving voldoet. Omdat wij moeten wachten op uw betaling, zal de verwerking van uw bestelling meer tijd in beslag nemen dan via de betaalmethode iDEAL of Creditcard.

Lees meer over betalen met bankoverschrijving

Op rekening (alleen overheidsinstellingen)

Betalen op rekening is bij ons geen probleem. Op basis van uw aanvraag zal worden beoordeeld of en tot welk bedrag op rekening kopen voor u mogelijk is. Uw order wordt (mits voorradig) direct na bestelling verzonden en vervolgens heeft u maximaal 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Lees meer over betalen met op rekening

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist