Airconditioning

Met airco, voluit airconditioning, kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Met de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid. Airconditioning is dus meer dan alleen het koelen van uw werk- en/of leefruimte.

Koelen

Onze airconditioningsystemen bieden een precieze temperatuurbeheersing. U creëert steeds uw eigen comfortklimaat en ademt gezonde, zuivere lucht in en dit zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Verwarmen

Bepaalde airconditioningsystemen bieden u ook de mogelijkheid om een ruimte te verwarmen, we spreken dan over een warmtepomp. Deze installatie geeft u het hele jaar door het gewenste comfort. Met een warmtepomp beschikt u over een systeem waarmee u kunt ventileren, zuiveren, ontvochtigen, koelen en (bij)verwarmen. Dat bespaart energie en ruimte! Er zijn ook subsidies welke verstrekt worden bij zo'n energiezuinig verwarmingssysteem.

Zuiveren

Onze airconditioningsystemen produceren zuivere, gezonde lucht. Bijna alle NiMaTec Airconditioners worden standaard uitgevoerd met uiterst efficiënte filters die stof, pollen en rook filteren. Luchtzuivering is cruciaal voor personen met allergieën.

Ventileren

Ventilatie kan in onze systemen geïntegreerd worden. Dit betekent dat binnenlucht aan een ruimte ontnomen wordt en vervangen wordt door verse, geklimatiseerde buitenlucht. U kunt de ventilatie tijdens de tussenseizoenen aanzetten, terwijl de airconditioning uitgeschakeld is.

Ontvochtigen

In de koel stand ontvochtigt een airco de lucht zodat u een aangenaam gevoel van welzijn kunt creëren. Hou daarbij in gedachten dat een correcte vochtigheidsgraad de groei van schimmels vermijdt. Dit is dan weer positief voor personen met allergieën. Mensen voelen zich het beste als de vochtigheidsgraad tussen 40 en 60% is en het verzekert ook een langere levensduur van elektronische toestellen.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist