Koeltechniek

Wij zijn gespecialiseerd in koelen, vriezen, airconditioning, klimaatbeheersing en luchtreinigingssystemen. Op elke werkplek waar temperatuur een belangrijke rol speelt, hebben onze specialisten een oplossing op maat.

Koelcellen en vriescellen

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, plaatsen en bedrijfsklaar opleveren van koel- en vriescellen. Van kleine compacte cellen voor bijvoorbeeld horeca en kleine cateraars tot grote cellen-complexen voor beurs- en congrescentra, hotelketens, fast-food ketens en top restaurants.

Maatwerk oplossingen

HACCP-normen schrijven voor dat aan bederf onderhevige waren door de gehele keten, van grond tot mond, gekoeld en / of gescheiden opgeslagen worden. Het Beuk Horeca pre-fab cellensysteem voorziet in de aan maatwerk oplossingen voor geconditioneerde opslag in kleinere cellen. De volledige benutting van de beschikbare ruimte vormt het uitgangspunt.

Van tekening tot installatie

Van uw eigen ontwerp of wensen maken wij een werktekening. De panelen en deuren worden aan de hand van deze tekening nauwkeurig op maat voorgefabriceerd in de fabriek en gemonteerd op de bouwlocatie door gekwalificeerde en ervaren monteurs. Hierbij let men speciaal op goede isolerende en gladde voedselveilige afwerking van wanden.

Neem contact op

De meest eenvoudige manier om de cel(len) te krijgen die u wenst, is contact op te nemen met één van onze verkoop-adviseurs. Vertel ons wat u zoekt en welke eisen u stelt aan uw maatwerk oplossing; wij ontwerpen en installeren de perfecte cel(len) voor u.

Overig assortiment

Verder bestaat ons assortiment onder andere uit:


Heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop: 030-2410666

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist