Over Beuk Horeca

Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van Horeca-apparatuur, Koeltechniek & Grootkeukentechniek. Tevens leveren wij Horecameubilair, luchtbehandeling & airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen en kleinmaterialen voor horeca, instellingen en bedrijfsrestauratieve voorzieningen.

Wij bieden de mogelijkheid tot 'one-stop shopping'; klanten zien onze veelzijdigheid dan ook nadrukkelijk als een toegevoegde waarde. Vrijwel alle bedrijfsactiviteiten kenmerken zich door een sterke onderlinge synergie.

Groei

Beuk Horeca maakt een sterke groei door. Door verbondenheid met, en inzicht in de behoefte van de klanten en toewijding aan de leveranciers, kan een succesvol product worden geboden; een breed leveringsprogramma van sterke fabrikanten, juiste advisering aan klanten en snelle service, correct en volgens afspraak. Deze groei wordt gedragen door tevreden afnemers, toeleveranciers en medewerkers. Een goede relatie is belangrijk, zowel op korte als op lange termijn.

Door de groei van onze activiteiten hebben wij in de afgelopen jaren al diverse verhuizingen achter de rug. De grootste uitbreiding (in 2001) door een stuk nieuwbouw in ons huidige bedrijfspand heeft geresulteerd tot een totale bedrijfsoppervlakte van 14.500 m2. Uniek in Nederland en zelfs uniek in Europa!

Op de 14.500 m² zijn wij in staat ons aanbod van producten en diensten verder uit te breiden en te optimaliseren. Omdat de groei van Beuk horeca niet alleen het resultaat is van onze toewijding en inzet willen wij bij deze een dankwoord richten aan onze opdrachtgevers, toeleveranciers en relaties. Hun vertrouwen is van grote waarde geweest voor de uitermate gunstige ontwikkeling van ons bedrijf. Beuk Horeca en haar medewerkers, zullen er in de toekomst alles aan blijven doen om uw vertrouwen als klant te behouden! 

Locatie

Door de centrale ligging in het hart van Nederland direct aan de snelwegen is het bedrijf makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Eveneens kunnen door deze zeer gunstige geografische ligging de klanten op hun wenken bediend worden.

Internationaal

Het grootste gedeelte van de omzet wordt in Nederland gerealiseerd, maar Beuk Horeca doet ook veel aan export en heeft ook vele projecten in het buitenland.

U bent welkom

Als geen ander realiseren we ons dat elk project, van klein tot groot, begint bij een eerste kennismaking. We hopen dan ook dat de informatie op de pagina's voor u aanleiding geeft om een bezoek te brengen aan ons bedrijf.

De koffie staat klaar!

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist