Duurzaamheid: MVO

Milieuvriendelijk, maatschappelijk betrokken en duurzaam ondernemen: er over praten is één ding maar er ook naar handelen is hetgeen Beuk Horeca zichzelf ten doel heeft gesteld. Als organisatie willen wij er voor zorgen dat er een goede balans ontstaat tussen mens, milieu en de winst van de onderneming.

Maatschappelijk ondernemen

Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel ons bedrijf als de samenleving. Bij MVO spelen alle (kern) processen in ons bedrijf een rol, van inkoop, de uitvoering tot personeelsbeleid en marketing.

In het kader van bovenstaande visie, heeft Beuk Horeca de volgende richtlijnen opgesteld:

 • Producten, materialen en bedrijfsprocessen moeten milieuvriendelijk zijn.
 • Afvalbeheer is in de eerste plaats gericht op het vermijden van afval. Vervolgens wordt gekeken of afval kan worden hergebruikt, en alleen in het uiterste geval mag afval worden weggegooid.
 • Er moet spaarzaam worden omgegaan met natuurlijke bronnen, zoals water en energie.
   

Hergebruik

Naast nieuwe apparatuur leveren wij ook gebruikte apparatuur, helemaal gereviseerd. Alles wordt uit elkaar genomen, gecontroleerd en in eigen beheer gerepareerd. Daarbij worden zoveel als mogelijk bestaande onderdelen hergebruikt. De onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage worden wel vervangen. Zo kan de nieuwe apparatuur weer lang mee.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
  Wilt u worden teruggebeld

  Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist