Blog

Wij schrijven geregeld interessante blogs over onder andere: horeca kookapparatuur, koelapparatuur, vaatwassers en grootkeukens. Bekijk op de pagina het overzicht.



16
jun
 


Een citruspers is onmisbaar in veel horecazaken – van hotels en restaurants tot juicebars en lunchrooms. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw citruspers hygiënisch schoon blijft en optimaal blijft functioneren? In dit blog leest u hoe u handmatige, elektrische en automatische persen op de juiste manier reinigt. Zo verlengt u niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar garandeert u ook de beste smaak én hygiëne voor uw gasten.

 
26
mei
 


MKN heeft de nieuwe generatie OPTIMA keukenapparatuur gepresenteerd. Een compleet vernieuwde lijn die inspeelt op de eisen van de moderne horecakeuken. Met innovatieve technologieën zoals Connected Kitchen, Fry Safe en automatische waterdosering, biedt de OPTIMA-serie meer veiligheid, hygiëne, efficiëntie én duurzaamheid. Ontdek in dit blog wat de MKN OPTIMA voor uw horecakeuken kan betekenen.



13
mei
 


U kunt uw wijn bewaren in een wijnbewaarkast, een wijnklimaatkast en een wijnkoelkast. Maar wat zijn hiertussen eigenlijk de verschillen? We leggen het graag uit in dit blog.

 
24
maa
 


We hebben groot assortiment aan Unox combisteamers en ovens, die ideaal zijn voor in de professionele horeca keuken. We zetten ze in dit blog op een rijtje.



20
feb
 


Per 1 januari 2025 zijn diverse nieuwe wetten en regels in werking getreden, die van invloed zijn op de horecasector. In dit blog vindt u een overzicht van de belangrijkste wijzigingen, gestructureerd per thema.

 
03
feb
 


Bij Beuk Horeca kunt u terecht voor een breed assortiment aan Unox combisteamers en ovens om mee te bakken. In dit blog leggen we graag de verschillende series uit, zodat u de beste keuze kunt maken.