Vaatwassen
Of u nu een klein café runt of een groot restaurant met uitgebreide keukenbrigade, de spoelkeuken speelt altijd een centrale rol. Een schone vaat is essentieel voor hygiëne, uitstraling én werktempo. Een hulpmiddel dat vaak wordt onderschat, maar grote impact heeft, is de voorspoeldouche. In dit artikel leest u waarom dit apparaat zo belangrijk is, hoe u het efficiënt gebruikt en waar u op moet letten bij de aanschaf.
De Bag-in-Box vaatwasmiddelen van Rhima zijn een handige en veilige oplossing. In dit blog leggen we uit hoe u veilig een nieuwe box aansluit.
Een vaatwasser is een onmisbare hulp in de keuken, waar u heel veel mee kunt reinigen. Er zijn echter ook de nodige voorwerpen en keukengerei die u beter niet in uw vaatwasser kunt stoppen. In dit blog bespreken we deze, zodat u niets beschadigt en alles is in optimale conditie blijft.
Bij de aankoop van horeca-apparatuur heeft u weleens de keuze tussen 230 en 400 Volt. Wat houdt dit eigenlijk in en is meer altijd beter? We leggen het graag aan u uit.
Kiest u voor servies of re-usables? Hoe maak je de beslissing? BEUK HORECA informeert u graag hierover.
Als ondernemer in de horecabranche sta je voor talloze uitdagingen, waaronder het poleervrij houden van het glaswerk. Een veelgestelde vraag is of glazen ook in een korventransportmachine gewassen kunnen worden. BEUK HORECA informeert u graag meer hierover.





