Creditcards

U kunt bij ons enkel met een creditcard van MasterCard of Visa betalen.

Betaalkosten creditcard

Voor creditcardbetalingen berekenen we een deel van de betaalkosten door. Deze extra kosten zijn 2,25% van het totale orderbedrag en worden tijdens het bestellen altijd duidelijk kenbaar gemaakt.

Hoe werkt een online creditcard betaling?

 • U plaatst uw bestelling en kiest voor betaling middels creditcard.
 • Bij betaling vult u uw creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en vindt u meestal aan de achterzijde van uw creditcard.
 • De gegevens worden naar uw creditcardmaatschappij verstuurd. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvangt u hiervan bericht. Als de transactie niet is geautoriseerd, worden koper en shop op de hoogte gesteld. Het is aan hen om een andere manier van betaling voor het afhandelen van de transactie te zoeken.
 • In veel gevallen wordt het bedrag aan het einde van de maand van uw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie uw creditcardmaatschappij).
 • De stappen worden in korte tijd doorlopen. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vinden doorgaans plaats binnen vijftien seconden.
 • Wij weten pas de volgende dag of de transactie is geaccepteerd door de creditcard maatschappij. Dit vertraagt de verwerking van de bestelling.

Voordelen van een online creditcard betaling

De hele autorisatie procedure is snel voltooid. Deze duurt enkele seconden. De transactie wordt geheel online afgehandeld. Klant noch shop hoeven offline handelingen te verrichten voor de transactie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
  Wilt u worden teruggebeld

  Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist