Bestekpoleermachines

De Rösler bestekpoleer- en droogmachine is een machine voor het drogen van bestek.

Het bestek gaat meteen vanuit de spoelmachine in de droger en vermengt zich met het droogmiddel. Vervolgens wordt het bestek in de spiraalvormige trilbak naar boven geleid en wordt het door vibratie gedroogd en gepoleerd. Het bestek, in RVS of zilver, komt droog en glanzend uit de machine. Het granulaat (natuurproduct) wordt verwarmt, neemt het vocht op en doet het weer verwarmen. De temperatuur wordt geregeld door een pulsgenerator.

De Rösler bestekpoleer- en droogmachine is uitgerust met een waterdichte en stofvrije UVC lamp die het granulaat en het bestek steriliseert. Een juiste installatie en een correct gebruik waarborgen een lange en storingsvrije levensduur. Het is echter noodzakelijk dat de machine regelmatig gereinigd en gecontroleerd wordt.

Kwaliteit en gebruiksgemak

Het bedieningspaneel is zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van een noodstop. Rösler machines zijn zeer robuust gebouwd en hebben een stevig onderstel en beplating van de beste RVS kwaliteit. De machines van Rösler zijn gemiddeld 2x zo zwaar als van haar concurrenten.

De schakelkasten van deze Rösler machines zijn allen voorzien van enkel en alleen topkwaliteit schakelmateriaal. Rösler bestekpoleermachines zijn allemaal voorzien van het CE en het GS (Geprüfte Sicherheit) certificaat. De CD 5000 en CD 8000 zijn voorzien van een uitgebreide besturing en hebben controle opties voor motor overload, temperatuursturing, etc.

Hoog vermogen

Rösler machines zijn voorzien van krachtige onbalansmotoren en heteluchtblowers met een gezamenlijke aansluitwaarde van 1500 W. De machines van onze concurrenten hebben vaak de helft minder aan vermogen.

Roestvrij en zilveren bestek

De trilbakken van de Rösler machines zijn aan de binnenzijde voorzien van een zeer slijtvaste polyurethaan bekleding waardoor de machine en ook het bestek worden beschermd. U kunt hierdoor in een Rösler machine zowel roestvrij als zilveren bestek poleren. Dit geldt meestal niet voor de goedkopere merken poleermachines.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist