Wasserette concepten

Steeds meer recreatiebedrijven breiden hun service uit door de gasten de mogelijkheid te bieden om de was op een goede en snelle manier te doen. Vooral passanten hebben behoefte aan een goede voorziening om de dagelijkse was te doen en om dekbedden en slaapzakken te wassen.

Beuk Horeca kan u vrijblijvend adviseren en helpt u gaarne bij het plannen en inrichten van uw zelfbediening wasserette.

Voordelen

Het toepassen van bedrijfswasmachines en drogers biedt de volgende voordelen:

 • Snelle was- en droogprogramma's zorgen voor een vlotte ongestoorde dienstverlening tijdens de zomerpiekdagen.
 • Door de zeer simpele bediening d.m.v. één programmaknop kan iedereen zonder problemen de machines bedienen terwijl instructieborden voorzien van pictogrammen de gebruikers direct vertrouwd maken met het gebruik van de machines.
 • De bedrijfsmachines zijn geconstrueerd voor zwaar en intensief gebruik, hierdoor is de kans op storingen gering, terwijl een lange levensduur wordt gewaarborgd.
 • Door de korte wasprogramma's en nieuwe technieken is het energie- en waterverbruik beperkt waardoor een lage kostprijs per was- en droogbeurt ontstaat.
 • Bij een aantal modellen is er de mogelijkheid om de apparaten boven op elkaar te plaatsen. Hierdoor kunnen deze machines in vrijwel elk gebouw worden toegepast.
 • Op alle wasmachines is het mogelijk om automatisch zeep te doseren. Hiervoor is slechts weinig aanpassing nodig.
 • Beuk Horeca kan u tevens interessante huurcondities voor de apparatuur bieden met naar keuze een all-in service overeenkomst. Hierdoor bent u verzekerd van een probleemloze wasserette zonder dat u direct een investering hoeft te doen.

Inruilen

Wij bieden tevens zeer interessante inruilcondities voor uw bestaande apparatuur, ongeacht het merk en de uitvoering. Door inruil van oudere machines voor nieuwe energie- en waterbesparende Electrolux apparatuur, kunt u fors besparen op de verbruikskosten.

Wilt u zich vrijblijvend oriënteren over de mogelijkheid voor een selfservice wasserette bij u op uw recratiebedrijf, dan maken wij graag een afspraak met u.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
  Wilt u worden teruggebeld

  Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist