Horeca concepten

In uw hotel is jaarlijks veel geld gemoeid met het wassen van textiel. Dat is logisch, want een schoon bed- en beddengoed zijn misschien wel de ultieme kwaliteitscriteria van de hotelgast. Alles wat minder is dan perfect, kost u klanten.

Huiswasserij

De veiligste manier om de kwaliteit te beheersen en uw gasten tevreden te houden, is door in huis te gaan wassen. U bepaalt aan welke eisen de was moet voldoen en u weet zeker dat uw textiel met de grootste zorg wordt behandeld, met minimale arbeid. Met het inrichten van een huiswasserij bent u bovendien goedkoper uit, bent u niet langer afhankelijk van de service, capaciteit, en kwaliteit van derden en u bent bovenal flexibel. Want u wast wat u wilt, wanneer u wilt en zo vaak het nodig is. Kortom, met een huiswasserij van Beuk Horeca houdt u de kwaliteit en de logistiek onder controle.

Speciale textielreiniging

Vitrages, gordijnen, spreien, dekens en dekbedden vormen een belangrijk onderdeel van de kamerinrichting. Het regelmatig reinigen ervan draagt in belangrijke mate bij aan de totale hygiëne van de kamer en dus aan de uitstraling van uw hotel. Deze was kan in professionele wasmachines met speciale programma´s eenvoudig in - huis gereinigd worden, zonder arbeidsintensieve strijk -en mangel werkzaamheden. Maar denkt u ook eens aan de bedrijfskleding van uw medewerkers. Ook dit wast in één moeite door.

Werkwijze

De genoemde textielsoorten kunnen eenvoudig gewassen worden in een compacte bedrijfswasmachine met een inhoud van bijvoorbeeld 18 kilo met daarbij een 23 kilo droger. In totaal neemt dit nog geen 2 m2 in beslag, zodat de installatie prima in magazijn of linnenkamer kan worden opgesteld.

Tijdens het schoonmaken van de kamers wordt de machine geladen. Een simpele druk op de knop en het wasprogramma -met automatische zeepdosering - start. Na een wasprogramma dat varieert van 30 tot 45 minuten klinkt een signaal dat de was klaar is en in de droger gedaan kan worden voor een droogbeurt van circa 20 minuten.

Kostenbesparend

Investeren in extra personeel is niet nodig, want de was kan door het schoonmaakpersoneel tussen de bedrijven door gedaan worden. Bovendien bent u verlost van de gehele administratie, handling en controle van de was indien u die bij een externe wasserij onderbrengt.

Handdoeken was

Handdoeken, badlakens en badjassen; dit zijn dagelijks terugkomende items die gewassen moeten worden. Door dit zelf te doen, realiseert u een besparing op waskosten en lagere voorraden. Maar het belangrijkste is: het badgoed slijt minder snel en blijft vol en zacht. Uw gasten zullen dit zeker waarderen. Om badgoed in eigen beheer te wassen heeft u alleen een wasmachine en droger nodig. Door de simpele bediening en de korte wasprogramma´s wordt wassen kinderspel. Zeker als u de apparatuur aansluit op een zeepdoseersysteem. De was kan tussen de bedrijven door worden uitgevoerd. Het automatische was-weegsysteem zorgt ervoor dat er geen druppel water teveel wordt gebruikt, zodat ook de kleine wasjes rendabel blijven.

Gastenwas

Wanneer u uw gasten een extra dienst wil bewijzen, is een gastenwas-service waarschijnlijk iets voor u. Of het nu gaat om "gewone" wasjes, een stomerijfunctie of om een overhemden- service: wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Deze voorziening zorgt voor extra inkomsten voor uw hotel, waardoor de investering zichzelf terugverdient. Het aanbieden van een gastenwas service levert bovendien een positieve bijdrage aan het voorzieningenniveau van uw hotel en maakt dat u zich kunt onderscheiden van overige logies verstrekkers. Het dan ook niet voor niets dat in diverse landen in Europa een dergelijke serviceverlening al jarenlang een succes is in vele hotels.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist