RVS werkplaats

Beuk Horeca beschikt over een eigen RVS productie faciliteit in Utrecht. Hierdoor zijn wij in staat om uw specifieke eisen en wensen voor uw keuken te verwezenlijken, rekening houdend met o.a. HACCP en ARBO-eisen. Hierdoor zijn wij in staat flexibel en snel maatwerk te leveren met een hoge kwaliteit.

Brede ervaring

Sinds vele jaren is Beuk Horeca expert in het vervaardigen van roestvaststaal grootkeukenmeubilair en buffetten. Onze ervaring op het gebied van constructie uit plaatwerk of opgebouwd uit kokers is dan ook breed en kent vele toepassingen zoals: apparatenbouw, framebouw, interieurbouw en maatwerk. In de uitvoering van ons werk staat kwaliteit voorop. Omdat enkel roestvaststaal in onze fabriek wordt verwerkt is vervuiling met staal uitgesloten. Mede hierdoor durven we oprecht te zeggen dat we specialist zijn in het vervaardigen van roestvaststaal grootkeukenmeubilair en buffetten.

Voordelen

Enkele concrete voordelen voor de opdrachtgevers zijn:

 • Turn key project- product realisatie.
 • Eén leverancier; één aanspreekpunt.
 • Meedenken met de klant en creativiteit.
 • Roestvaststaal in combinatie met montagewerkzaamheden tot eindproducten.
 • Kennis van de markt.
 • Kennis van de leveranciersmarkt.

 

Van plaatstaal tot maatstaal

Beuk Horeca beschikt over een zéér geoutilleerde roestvaststaalfabriek met een team van enthousiaste medewerkers. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn het uitgangspunt. Maatwerk en kwaliteit zijn geboden. Of het nu gaat over de nieuwbouw van uw keuken of over de verbouw er van, maatwerk werktafels en spoeltafels zullen waarschijnlijk altijd van pas komen.

Beuk Horeca heeft eind 2017 haar productiecapaciteit fors uitgebreid in de RVS fabriek met circa 350 m² tot circa 1400 m². De fabriek is perfect ingericht voorzien van alle benodigde apparatuur en machines om uw keuken naar perfectie af te werken.

Geheel naar wens

Iemand die op de hoogte is van de eisen die u stelt en wat voor u belangrijk is. Wij stellen dus niet onze producten maar onze klanten centraal. Meedenken, inleven en passende oplossingen bieden, daar gaat het ons om. Onze medewerkers worden er op getraind; onze apparatuur is erop gebouwd. Uw persoonlijke wensen worden afgestemd. De uitvoering en afwerking van deze producten is geheel zoals de klant het wenst.

Soorten RVS

Roestvaststaal in de kwaliteit 304 is wereldwijd de meest toegepaste soort. Voordelen zijn: goede corrosievaste eigenschappen (chroom), prettige vervorm- en lasbaarheid (nikkel + laag koolstofgehalte). Slijpen, borstelen en polijsten levert bovendien ook weinig problemen op. Door de explosieve prijsstijging van met name Nikkel en in mindere mate met Molybdeen, alsmede de prijsstijging van het koolstofstaal, zijn de traditionele nikkel-austenieten (304/319L) wel erg duur geworden. Dit heeft tot gevolg dat de verbruikers en distributeurs 'onrustig' worden en op zoek gaan naar alternatieven. Zo worden er nu als alternatief o.a. 430, 441, 444, 4003, 201, 202, 204 en Duplex geleverd. Allen met hun eigen nadelen.

Echter blijft Beuk Horeca in haar eigen RVS afdeling uitsluitend werken met het bewezen kwalitatief hoogwaardige 304.

Kwalitatief hoogwaardig

Beuk Horeca kiest bewust voor kwaliteit! Wanneer u dus een offerte van Beuk Horeca vergelijkt met een collega aanbieder; let u dan vooral goed op welke kwaliteit roestvaststaal de andere aanbieder aanbied. Immers zijn de alternatieven aanzienlijk goedkoper, maar zijn de eigenschappen ervan niet (altijd) voldoende voor de gewenste toepassing. En helaas is dan goedkoop weer duurkoop.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
  Wilt u worden teruggebeld

  Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist