Projectbureau

Meedenken, inleven en passende oplossingen bieden, daar gaat het ons om. Onze medewerkers worden er op getraind; onze apparatuur is erop gebouwd. Vandaar dat u niet alleen standaard apparatuur in ons assortiment tegenkomt. We bouwen ook maatwerk producten in onze eigen roestvrijstaalfabriek die geheel op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Of die wensen nu van logistieke of budgettaire aard zijn of gewoon met smaak te maken hebben.

Met behulp van de meest moderne technieken creëren onze adviseurs oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen. Wij houden hierbij rekening o.a. met HACCP-eisen, ARBO-eisen, milieu eisen, handige routing en uiteraard uw budget.

Altijd een passende oplossing

Wilt u in de praktijk ondervinden wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij voor u kunnen betekenen, dan is een vrijblijvend kennismakingsgesprek daarvoor de ideale gelegenheid. Wij nodigen u graag uit zodat u met eigen ogen kunt zien hoe kwaliteit tot stand komt. Afhankelijk van uw specifieke situatie en uw toekomstplannen kunnen we dan samen bekijken wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Van ontwerp tot installatie

In de grootkeuken leggen de Chef kok en zijn team de basis voor de kwalitiet van hun dienstverlening. Hun kennis en ervaring bepalen de tevredenheid van de gebruikers van de maaltijden. In onze visie betekent het ontwerpen van een grootkeuken heel wat meer dan het schuiven met fornuis en koelcel. Want in de keuken dient werkklimaat, veiligheid, hygiëne en logistiek dik voor elkaar te zijn. Zo'n werkklimaat bepaalt uiteindelijk het rendement van uw keuken. Beuk Horeca beseft het belang van een goed renderende grootkeuken. Beuk Horeca ontwerpt niet alleen een grootkeuken maar plaatst en installeert die ook en levert hem bedrijfsklaar op, compleet met randapparatuur en alle toebehoren. Van hotel porselein tot en met pannen.

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u altijd even bellen of mail naar: projectbureau@beukhoreca.nl.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist