Laden


Hoe u het beste uw grillrooster kunt reinigen.

29 april 2019

Reinig uw grillrooster in 4 eenvoudige stappen!

Niets zegt "zomer" zoals de geur van barbecue die in de lucht hangt. Maar voordat u de grill aanzet, moet u de staat van uw professionele buitengrill beoordelen. Zit er voedsel vast aan je grillrooster? Wordt er roest gevormd door het gebruik van grote volumes buitenshuis? Dan is het tijd om je grillrooster in te vetten - en we zullen je vertellen hoe je het in slechts 4 eenvoudige stappen moet doen. Of je nu hamburgers afvuurt tijdens een catering evenement of kebabs grilt op je terras aan het zwembad, deze gids zal ervoor zorgen dat je succes hebt bij je volgende barbecue!

Hoe u uw grillrooster kunt verzorgen

Verwijder het rooster; Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

Was het rooster grondig met een messing grillborstel en een ontzetter- en ontzetter formule. Laat drogen.

Verspreid ongezouten plantaardige bakvet over het gehele oppervlak van het rooster. Gebruik voor het beste resultaat een varkenshaarborstel

Let op: spreid het bakvet licht uit. Te veel bakvet kan een vet vuur veroorzaken als de grill te heet wordt.

Plaats het gecoate rooster in de grill. Sluit het deksel van de grill en laat het rooster ongeveer 10 tot 15 minuten verwarmen. Zodra de grill is afgekoeld, is het reinigen klaar!

Let op: Herhaal stap 3 en 4 totdat het gewenste resultaat is bereikt. Vergeet niet om uw grillrooster na elke reiniging opnieuw in te vetten. Het plakken van voedsel en roest zijn beide tekenen dat de bakvetten zijn afgebrand, wat aangeeft dat je het grillrooster opnieuw moet in vetten.

Voor reiniging: Het is belangrijk om uw grillrooster te reinigen na gebruik op grote schaal. Een eenvoudige mix van heet water en grillreiniger zal de slag doen. De frequentie van het reinigen is afhankelijk van het aantal keren dat u het apparaat gebruikt.

Snelle tip: Smeer je rooster in met bakvet na het wassen en plaats het direct terug in de grill.Delen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
     
    « Naar het blog overzicht