Laden


Henkelman vacuümmachines

9 mei 2017

Met Vacuümmeermachines kunt u food en non-food zaken luchtdicht en vacuüm (zonder lucht) verpakken. Vacuüm verpakkingen beschermen uw producten tijdens opslag en vervoer. Bovendien blijven voedselproducten op deze wijze twee tot vijf keer langer houdbaar. Met vacuümtechniek bewerkstelligt u een optimale product- en bewaarhygiëne door hermetische afsluiting. Er kan geen contaminatie plaatsvinden of groei van bacteriën.

Door gebruik te maken van vacuümmeermachines creëert u voedsel veilige verpakkingen die voldoen aan de HACCP-normen.

Vacuümtechniek is verder ideaal geschikt voor cuisine-sous-vide koken. Vacuüm verpakte producten worden dan onder een constante temperatuur in een waterbad of combioven gegaard.

Het assortiment aan Henkelman vacuümmeermachines bestaan uit de volgende types:

Jumbo serie

Het 'instap' model vacuümmeermachine. Het woord instap is een understatement in dit geval. Jumbo de betaalbare oplossing voor het regelmatig vacumeren van allerlei producten. Eenvoudige bediening en verder geen poespas. Alle modellen uit deze serie zijn voorzien van een transparante deksel. En om het nog maar eens te benadrukken... zeer scherp geprijsd.

Boxer serie

In veel opzichten is de Boxer gelijk aan de Jumbo serie maar met uitgebreide programmamogelijkheden en opties. Denk hierbij aan Bi-Active sealen (zowel boven als onder sealen, voornamelijk gebruikt bij aluminium en dikke zakken) en Liquid control besturing (vloeibare producten kunnen tijdens het vacumeren snel het kookpunt bereiken, zelfs als deze koud zijn). Geschikt voor begassing (MAP techniek, het injecteren van gas om kwetsbare producten te beschermen en voorkomt verkleuring) en soft-air (gecontroleerd beluchten van vacuümkamer zodat verpakking geleidelijk het product omsluit en niet krachtig en snel zoals bij normale beluchting). Voldoet volledig aan alle HACCP normen en heeft een optionele print en label functie.

Lynx serie

Lynx de nieuwe generatie vacuümmachines met innovatief en intelligent design. Full colour beeldscherm en USB aansluiting.

Toucan serie

Professionele vacuümmachines, speciaal ontworpen en uitermate geschikt voor het verticaal verpakken van producten. De Toucan serie wordt veel gebruikt in de horeca en retail.

Marlin serie

Uitmuntende en complete systemen voor optimale verpakkingen. Zeer snelle en robuuste vacuümverpakkingsmachines met een wereldwijde reputatie. Volledig gamma voor vacuüm- en MAP-verpakkingen. Ideaal voor grotere horecazaken, cateraars en productiebedrijven.

Falcon serie

Falcon vloermodellen worden vooral gebruikt voor het vacuüm verpakken van non-food producten. Ook beschikbaar in ESD (elektrostatische ontlading) uitvoering, voor het verpakken van o.a. elektronische onderdelen. Tevens beschikbaar in dubbelkamermodellen voor nog snellere productieprocessen.

Polar serie

Enkelkamer en dubbelkamer vacuümmachines voor het industrieel verpakken van food en non-food. Nieuw in deze serie is het automatisch deksel. Deze optie is beschikbaar voor nieuwe Polar vacuümmachines 2-85 and 2-95. Met pedaal voor semi-automatische bediening.

Titaan

Groot, groter, grootst. Industriële volautomatische dubbelkamer machine, standaard met uitvoerband. De solide constructie van de Titaan waarborgt een efficiënt, langdurig gebruik met optimale verpakkingsresultaten. Bij uitstek geschikt voor de industrie.Delen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
     
    « Naar het blog overzicht