3 tips voor een nieuwe bar koeling
Wat voor horeconderneming u ook heeft, het doel is om de klant te voorzien van een lekker koud drankje. De juiste horeca drankenkoeling is daarbij van groot belang.
1. Presenteer je drankenassortiment
Uitstraling is een zeer belangrijk aspect in de horeca. De koeling wordt ook wel gezien als een etalage. Koelkasten met glazen deuren zorgen niet alleen voor een professionele uitstraling, maar laten je gasten ook meteen je brede drankassortiment zien. Een koeling voorzien van dimbare LED verlichting waarmee je eenvoudig de juiste sfeer creëert voor iedere setting is een aanrader. In plaats van blinde deuren kun je bij flessenkoelingen voor laden kiezen waardoor je de drankenkoeling precies aanpast aan jouw ruimte.
2. Bespaar geld door duurzaam te zijn
Het klimaat en duurzaamheid zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Zo ontwikkelt Gamko al jaren drankenkoelingen voor de horeca waarbij innovatie voorop staat. Dankzij de nieuwste technologieën zijn de koelingen duurzamer en hebben ze een lager energieverbruik. Dat is niet alleen hard nodig voor het milieu, maar ook fijn voor de portemonnee. Zo wordt er een hoop geld bespaard.
3. Gebruik de ruimte optimaal
Wanneer je weinig ruimte in je bar hebt, wil je deze wel optimaal benutten. Met een barsysteem stel je je horeca barkoeling helemaal van A tot Z samen. Door de losse segmenten maak je een café koeling passend voor elke ruimte, dus ook voor een ronde bar. Naast een flessen- en fustenkoeling is het ook mogelijk om een glazenvriezer of koffiestation met verwarmd segment op te nemen. Door van tevoren goed na te denken over jouw wensen en eisen, kom je tot een slim ingerichte bar.
Geïnteresseerd geraakt door deze blog en wilt u degelijk advies? Onze adviseurs helpen u graag!
Bekijk voor inspiratie en meer informatie onze andere blogs.
Voor het beste assortiment Koelapparatuur verwijzen wij u graag naar de website van BEUK HORECA, ook bent u volkomen welkom in onze showroom in Utrecht!