Laden


Een professionele horeca keuken in 7 stappen

7 april 2016

De keuken is vaak het kloppend hart van een horeca onderneming. Maar zo'n keuken komt er niet vanzelf. Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken en te kiezen voor kwaliteit en praktische oplossingen. Hoe dat in zijn werk gaat en een horeca keuken tot stand komt heeft Beuk Horeca voor u overzichtelijk gemaakt door middel van een stappenplan.

De stappen van een horeca keuken

 • Brainstorm
  Het begint met het bespreken van belangrijke zaken als een efficiënte routing, ergonomie, hygiëne en veiligheid. Tijdens deze brainstorm worden ook het budget en wensen besproken.
 • Ontwerp
  Na de brainstorm is het tijd voor het ontwerp. In deze stap wordt ook de nadruk gelegd op de apparatuur, de uitvoering en de routing.
 • Offerte
  Als het ontwerp besproken is kan er een overzichtelijke offerte gemaakt worden. Deze wordt besproken en eventuele aanpassingen kunnen nog worden doorgevoerd.
 • Project
  Het project kan van start! Een professionele projectleider zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt en adviseert waar nodig.
 • Montage
  In deze stap wordt het apparatuur aangeleverd, gemonteerd en vakkundig geïnstalleerd.
 • Oplevering
  Tijdens de oplevering worden alle punten nogmaals doorgenomen. De keuken is klaar voor gebruik!
 • Nazorg
  Maar na de oplevering houdt het niet op. Alle apparatuur is voorzien van garantie en wanneer onderhoud gewenst is, is dit mogelijk.

Denk goed na over elke stap

Voldoende tijd nemen om te brainstormen over de mogelijkheden en de tijd om na te denken over welke wensen u heeft, dat vinden wij het meest belangrijk. Pas dan kunt u aan de slag gaan met de droomkeuken.

Meer informatie?

Beuk Horeca is dé expert op het gebied van adviseren, ontwerpen en inrichten van professionele keukens. Zowel voor los keukenapparatuur als voor een gehele keukeninrichting op maat staan wij graag voor u klaar. Voor meer informatie neemt u contact op met Beuk Horeca via 030-2410666 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij helpen u graag.Delen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
   
  « Naar het blog overzicht