Informatie over levering

Al onze netto webshop prijzen zijn gebaseerd op het volgende:

De bestelde artikelen worden, na ontvangst van uw betaling, in de originele verpakking (al dan niet op een pallet), indien vrij toegankelijk, door middel van een pomp,- of steekwagen tot over de eerste drempel geleverd.

Wij verzenden de artikelen over het algemeen met een externe transporteur, met PostNL of met een andere pakketdienst. Een bezorgafspraak is over het algemeen helaas niet mogelijk. Vooraf zullen wij u wel informeren over de afleverdag.

Alle producten worden afgeleverd tussen 08:00 en 18:00 uur op het door u opgegeven afleveradres. Bestellingen bestemd voor de Waddeneilanden worden op het vaste land van Nederland bij een transporteur geleverd.

Zorg dat er op de afgesproken leverdag iemand op het bezorgadres aanwezig is. De vervoerder zal maximaal twee keer de goederen proberen af te leveren. Indien de vervoerder op de eerste leverdag niemand op het bezorgadres aantreft, en niet volgens afspraak kan afleveren zijn wij genoodzaakt de transportkosten van het tweede transport in rekening te brengen.

Indien de vervoerder op beide bezorgdagen niemand op het bezorgadres aantreft en niet volgens afspraak kan afleveren kunt u het apparaat alsnog zelf (laten) ophalen.

De artikelen worden onuitgepakt geleverd en er worden geen verpakkingsmaterialen afgevoerd.

Eventueel bijkomende werkzaamheden

Beuk Horeca kan de door u gewenste eventueel bijkomende werkzaamheden voor u uitvoeren. Hiervoor kunt u vooraf een offerte opvragen, zoals voor:

 • Inhuizen van het artikel exclusief vertikaal transport
 • Vertikaal transport
 • Uitpakken van het artikel
 • Afvoeren van verpakkingsmaterialen
 • Ontcoaten van het artikel / beschermfolie verwijderen
 • Op hoogte stellen / waterpas stellen
 • Montage van componenten. Inhangen en/of monteren van geleiders en/of roosters, etc.
 • Poetsen van het geleverde artikel
 • Uithuizen gebruikt stekkerklaar artikel, exclusief verticaal transport
 • Afvoeren van gebruikt stekkerklaar artikel
 • Milieu vriendelijk afvoeren en recyclen van uw oude koelmeubel
 • De apparatuur aansluiten en in bedrijf stellen.
 • Instructie verzorgen van de werking van de apparatuur

Verpakking verbroken

Als de verpakking is verbroken, wordt er niet geruild en geen geld teruggegeven.

Inhuizen

Onder inhuizen wordt verstaan het op de plaats van bestemming plaatsen van het artikel, exclusief aansluiten/in bedrijf stellen. Indien de bezorger een apparaat naar binnen brengt is het risico (op schade aan interieur of apparatuur) voor de koper.

Verticaal transport

Onder verticaal transport wordt verstaan het overbruggen van traptredes, over bar/borstwering tillen of afleveren op wat niet als algemeen begrepen en/of bedoeld wordt met begane grond. Verticaal transport dient bij het verstrekken van de opdracht aangegeven te worden. Voor het verticale transport wordt locatie / situatie specifiek een aanbieding gedaan.

Verkeerde levering retourneren

Verkeerde afleveringen kunnen geretourneerd worden, echter verkeerde leveringen die gebruikt zijn kunnen wij niet terugnemen. Als er een verkeerd product is geleverd dient de klant contact met ons op te nemen voor omruiling, indien u het product toch gebruikt kunnen we het helaas niet retour nemen en/of omruilen. Artikelen die speciaal voor u zijn gemaakt, of speciaal voor u zijn besteld worden sowieso niet teruggenomen.

Schade melden

Bij ontvangst dient de ontvanger het product op schade te controleren, mocht er schade zijn meldt dit dan op de vrachtbon en teken deze dan af voor ontvangst. Neem ook direct (binnen 12 uur na levering) contact met ons op voor overleg. Wanneer u tekent zonder uw product te controleren kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
  Wilt u worden teruggebeld

  Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist