Levertijd

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar binnen 1-5 werkdagen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en België. Hier komt ongeveer een werkdag bij. Wanneer een artikel niet op voorraad is, wordt de levertijd met u overlegd.

Onze levertijden variëren per product, merk en aantal. De aangegeven levertijden zijn indicatief en altijd onder voorbehoud van de beschikbare voorraad. Voor een nauwkeurige levertijd kunt u het beste vooraf bellen of mailen.

Het grootste deel van ons assortiment wordt de dag van uw bestelling (voor 16:00 uur) nog verzonden. De producten met een een iets langere levertijd versturen wij zo snel als mogelijk.

Omdat wij afhankelijk zijn van de voorraad van onze leverancier kan het in een enkel geval voorkomen dat het product toch nog iets langer op zich laat wachten. Omdat wij veel verschillende leveranciers hebben komt dit echter zelden voor.

Mocht het toch gebeuren dat uw verzending vertraging oploopt stellen wij u daar uiteraard altijd netjes van op de hoogte.

 
Meer informatie?
Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
    Wilt u worden teruggebeld

    Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist