Succes van het energielabel voor professionele koeling

29 juli 2019

Drie jaar geleden is de eerste regeling voor energie-etikettering en ecologisch ontwerp voor professionele koudapparaten van kracht geworden. Sindsdien biedt het kopers vergelijkbare gegevens door gestandaardiseerde testnormen en een gemakkelijke oriëntatie in de vorm van het energielabel. Fabrikanten hebben geïnvesteerd in het bereiken van de hoogste energieklassen met hun producten.

Nu zijn nieuwe technologieën ontwikkeld waarmee de eerste koelkast met dubbele glazen deuren aan de strenge Topten-criteria kan voldoen. Het toont aan dat glazen deurapparaten goed kunnen voldoen aan de eisen voor energie-efficiëntie - in feite wordt het nieuwe glazen deurmodel in vergelijking met modellen met massieve deuren alleen overtroffen door zes modellen met massieve deuren op de Topten-lijst van de meest efficiënte professionele 2-deurs koelkasten op de Europese markt.

De fabrikant Gram is bewust deze uitdaging aangegaan om te voldoen aan de verschillende eisen van moderne professionele keukens:

"In professionele keukens is het soms praktisch om een ​​koelkast met een doorzichtige glazen deur te hebben in plaats van een massieve deur. Dit geldt bijvoorbeeld voor de bediendenkast met tafelgerei en / of drankjes of een kast voor antipasto. Om aan deze vraag te voldoen heeft Gram een ​​professionele lage-energiekoelkast met glazen deuren ontwikkeld. De nieuwe kast voldoet aan de eisen van een opbergkast maar is uitgerust met dubbele beglazing. Natuurlijk is de nieuwe dubbele deur koelkast ook uitgerust met pedaalopeners om de bediening te vergemakkelijken terwijl de handen bezig zijn.

De nieuwe professionele koelkast heeft de modelnaam Eco Plus KG 140 G en staat op de Topten.eu-website vermeld als een professionele koelkast met 2 deuren. "(Flemming Velling, productmanager, Gram Commercial)

Deze snelle ontwikkeling en technologische vooruitgang op de Europese markt vormen een veelbelovende start van de aanstaande herziening van de verordening voor professionele opslagkoelkasten.

Bekijk het orginele bericht op: http://www.topten.eu/index.php?page=english/news_archive/professional-refrigeration-regulation-a-success.htmlDelen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
     
    « Naar het nieuws overzicht