Goede Doelen Loterijen

14 februari 2019

Om bij te dragen aan een duurzame installatie en energiebesparing is in de keuken o.a. een duurzaam en energiebesparend Cheetah Energy Control systeem toegepast t.b.v. de afzuiging en luchtbehandeling in de keuken, zodat de benodigde afzuig- en luchttoevoercapaciteiten volledig geautomatiseerd d.m.v. sensoren in de inductiekap, worden afgestemd op “de hoeveelheid af te zuigen kookdampen” in de keuken, op dat moment. Dus als er weinig word gekookt gaat de afzuigcapaciteit omlaag en dus ook de luchttoevoercapaciteit automatisch. Word er b.v. intensief gegrild, dan gaat de afzuiging automatisch harder afzuigen en ook de luchttoevoer word dan verhoogd.

De Goede Doelen Loterijen hebben in eind 2018 hun intrek genomen in het nieuwe onderkomen aan de Beethovenstraat 200 in Amsterdam. Voor het pand van de Goede Doelen Loterijen is in het ontwerp veel aandacht gegeven aan het klimaat, de luchtkwaliteit, 
Het complete gebouw is gerenoveerd en opnieuw ingericht volgens de laatste beoordelingsmethode van BREEAM-NL 2014. Alle eco-, milieu- en energiemaatregelen die o.a. ook in de keuken genomen zijn, hebben geresulteerd in een BREEAM-NL Outstanding certificering.

In het nieuwe pand van de Goede Doelen Loterijen is tevens een nieuw Italiaans restaurant geopend, dat zich richt op mensen die in de buurt wonen en werken. 
Het restaurant heeft de toepasselijke naam: ‘La Lotteria’. The Colour Kitchen zal de volledige invulling geven aan ‘La Lotteria’ en haar maatschappelijke hart gebruiken om voor meer verbinding te zorgen in de buurt

De Goede Doelen Loterijen hebben als missie het fondsenwerven voor goede doelen. 
De organisatie, die bestaat uit de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij, is een uniek voorbeeld van particulier initiatief met een breed draagvlak in de samenleving.

Deze non-profit loterijen schenken de helft van ieder lot aan meer dan 240 goede doelen en culturele partners, tot nu toe in totaal 7,2 miljard euro.
Wij danken De Goede Doelen Loterijen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking tijdens dit intensieve BREEAM project en wensen iedereen van de The Colour Kitchen bij ‘La Lotteria’ heel veel plezier en succes in de nieuwe keuken!!Delen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
     
    « Naar het nieuws overzicht