Nieuw: Rational SelfCookingCenter XS 6

2 september 2016

De nieuwe SelfCookingCenter XS van Rational is eenvoudig in gebruik, bespaart veel en heeft nauwelijks ruimte nodig! Met een diepte van slechts 55,5 cm en een breedte van 65,5 cm biedt de SelfCookingCenter XS alle belangrijke functies om de hoogste kwaliteit en maximale efficiëntie te garanderen.

De combinatie van hitte en stoom in één enkel apparaat biedt u nieuwe mogelijkheden voor de professionele bereiding van gerechten. De gerechten worden zeer zorgvuldig bereid. Daardoor zijn ze aanzienlijk gezonder en voedzamer. Het SelfCookingCenter XS neemt 95 % van alle gebruikelijke kooktoepassingen van u over.

Natuurlijk beschikt het SelfCookingCenter XS over alle intelligente functies die ook het SelfCookingCenter biedt. Ze maken ons nieuwste systeem tot een kookassistent die voor kwaliteit, een zeer eenvoudige bediening en efficiëntie staat.

Efficient CareControl - intelligent automatisch reinigingssysteem

Met Efficient CareControl wordt uw SelfCookingCenter automatisch gereinigd en ontkalkt, indien gewenst ook ‘s nachts als er geen toezicht is. Het systeem bepaalt wat het meest efficiënte reinigingsniveau is en heeft de optimale dosis reiniger en ontkalker aan, afhankelijk van hoe sterk verontreinigd uw apparaat is. Als u dat wilt, kunt u een reinigingsschema opslaan dat afgestemd is op de tijdstippen waarop uw apparaat in gebruik is. Het SelfCookingCenter laat op voorgeprogrammeerde tijdstippen een melding zien en zorgt ervoor dat uw toestel altijd hygiënisch schoon en optimaal onderhouden is. U heeft geen dure en onderhoudsintensieve waterontharder meer nodig. De nieuwe Efficient CareControl verbruikt op die manier 30% minder middelen dan het vorige model. Dit systeem kost aanzienlijk minder dan een grondige handmatige reinigingsbeurt en is bovendien dankzij de tabletten bijzonder veilig.

Ovendeur met drie dubbele beglazing

De driedubbele beglazing met warmtereflectielaag zorgt voor minimaal warmteverlies. Hierdoor bespaart u 10% extra op energiekosten. Omdat de beglazing gereinigd kan worden, blijft het zicht ook na jaren goed.

Led-verlichting met niveausignalering

De compleet nieuwe led-verlichting zorgt voor een optimale verlichting van de ovenruimte en van elk afzonderlijk inschuifniveau – van boven tot beneden en van voor tot achter. In neutrale stand laat de verlichting de bruining van de producten zien. De led-verlichting is energiezuinig, gaat lang mee en is onderhoudsarm. Door de nieuwe, optionele niveausignalering is het gebruik van iLevelControl nu nog gemakkelijker: een knipperende lamp geeft aan welk inschuifrooster gevuld of leeggehaald kan worden.

Meer informatie

Deze nieuwe steamer is leverbaar vanaf 23 september en is al online te bestellen in onze webshop. U kunt ook direct met onze verkoop afdeling bellen voor meer informatie, via 030 - 24 10 666.Delen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
     
    « Naar het nieuws overzicht