Restaurant SOBER
Beuk Horeca is de trotse keukenleverancier (van o.a. de complete keuken met naadloze inductiekachel, complete luchtbehandeling, gekoelde opslag en de benodigde barapparatuur) van het nieuwe restaurant SOBER in Tegelen (https://www.sober-zavel.nl/restaurant-sober).
Het idee van restaurant SOBER is ontstaan uit pure passie, een grote passie voor eten, een nog grotere passie voor wijn máár de allergrootste passie voor de eenvoud van de natuur, dat is SOBER.
SOBER is een totaalconcept; een restaurant met een eigen wijngaard, moestuin en wijndomein op locatie. Een totaalbeleving waar biologische, seizoensgebonden en lokale ingrediënten samen komen met ambacht, passie en het vak van kok, sommelier en wijnmaker.
Bij SOBER draait alles om het delen en beleven van écht eten, de meest fantastische wijnen, natuur en een eerlijk verhaal. Daarom werkt SOBER met uitsluitend verantwoorde, biologische en nog liever biodynamische wijnen en de meest duurzame, lokale producten. Zoveel mogelijk direct uit hun eigen moestuin of van een van de lokale boeren.
Bij Restaurant SOBER kun je de allermooiste en meeste spannende smaakcombinaties verwachten die met de grootste zorg zijn gecreëerd door de Chef Peter Bogema en Sommelier Joni Sloesen.
Wij bedanken Joni en Peter voor deze mooie opdracht en plezierige samenwerking en wensen hen en iedereen uit het enthousiaste team heel veel succes voor de toekomst!