Héron Petit Restaurant
Beuk Horeca heeft bij het onlangs met een groene ster van Michelin bekroonde Héron Petit Restaurant te Utrecht alle gas keuken apparatuur mogen vervangen naar inductie en een nieuwe elektrische Rational steamer, op zowel de begane grond alsook de eerste verdieping.
Vakkundig inhuizen van de apparatuur door onze eigen transport afdeling, plaatsing door eigen monteurs en bouw begeleiding door onze eigen project adviseurs.
Geheel in lijn waar met een groene ster bekroonde restaurants voor staan. Restauranthouders die zichzelf aansprakelijk stellen voor hun normen op vlak van ethiek en milieu. Héron Petit Restaurant in de Schalkwijkstraat te Utrecht werkt nauw samen met hun leveranciers. De basis van Héron Petit Restaurant is puur en eerlijk eten. Zonder tussenkomst van andere partijen tussen hun en de bron. Daarom werken zij nauw samen met hun leveranciers: de boer, de tuinder, de wijnleverancier, de veehouder, de kaasmaker, de visser en Beuk Horeca, de keuken leverancier.
Wij bedanken Joyce Bielderman & Victor Stukker voor deze mooie opdracht en wensen het complete team veel succes en werkplezier in hun aangepaste nieuwe keuken.