Café Restaurant Soesterdal

5 maart 2020

Beuk Horeca heeft voor het nieuwe Café Restaurant Soesterdal de complete keuken, spoelkeuken, koel-/en vriescel, afzuiginstallatie / luchtbehandeling en alle overige keuken benodigdheden mogen leveren en installeren.

Na tachtig jaar komt er weer een horecazaak bij Park Vliegbasis Soesterberg. En wat voor één !
Een ruim, licht pand met prachtig uitzicht en een heerlijke dag- en avondkaart. Een zaak waar natuurliefhebbers, dagjesmensen en dinergasten zich vanaf eind maart 2020 zeven dagen in de week thuis voelen.
Zittend op het terras heeft men straks zicht op de 3.077 meter lange en 45 meter brede hoofdstartbaan die in 1940 in opdracht van de Duitsers werd aangelegd. Het was de langste militaire baan van Nederland. Bijzonder is ook dat het hoogteverschil vijftien meter is. De oorspronkelijke betonbaan werd in 1956 met honderden meters verlengd toen vliegveld Soesterberg een NAVO-basis was. Het oudste vliegveld van Nederland uit 1910 werd op 12 november 2008 officieel opgeheven.

De uitstraling van de horeca moet volgens de exploitant 'de huiskamer van Soesterberg' zijn en krijgt een historische naam: Soesterdal.

Soesterdal is een initiatief van SEMS Groep. Eerder ontwikkelden we in opdracht van deze succesvolle horecagroep de brand identity voor café restaurant Brambergen in ’s Graveland en Heidezicht in Bussum.Delen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
     
    « Naar het nieuws overzicht