Laden


Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

16 juli 2020

Beuk Horeca is de trotse leverancier voor de complete keukeninrichting van de nieuwe keuken van het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Beuk Horeca heeft naast de complete keuken, de spoelkeuken inclusief waterbehandeling, glazenwasmachine met osmose, de grootkeukenventilatie, al het RVS maatwerk, alle koeltechniek alsook alle overige keukenapparatuur en benodigdheden compleet geleverd en geïnstalleerd.

Apollo Hotel Ijmuiden Seaport Beach ligt op 150 meter van het strand en wordt omringd door het Kennemermeer en de jachthaven. Het heeft een sauna en een Turks stoombad. Je vindt er een fitnessruimte. Je kunt tijdens je verblijf in het hotel 24 uur per dag ontbijten.

Alle kamers hebben uitzicht op de jachthaven of het Kennemermeer.

Restaurant Chef's! Food & Drinks heeft een open keuken, en de chef-koks leggen aan tafel de laatste hand aan de gerechten.
Het restaurant is geopend voor zowel ontbijt als diner. Je kunt genieten van een drankje bij de open haard.

De omgeving is populair bij liefhebbers van wandelen en fietsen. Het hotel ligt op 25 minuten van het centrum van Amsterdam en op 15 minuten van Haarlem. De afstand naar de luchthaven Schiphol bedraagt 20 km. Je rijdt er in minder dan 25 minuten naartoe. Honden zijn toegestaan ​​in deze accommodatie.

Wij danken de Apollo Hotel Groep wederom voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en wensen iedereen bij het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach veel plezier en succes in de fantastische nieuwe entourage. Ook bedanken wij het enthousiaste en professionele team van Focus Bouwmanagers wederom voor de prettige samenwerking.Delen op social media
 
Inschrijven nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
     
    « Naar het blog overzicht