Professionele horeca inrichting

Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van horeca apparatuur, koeltechniek & grootkeukentechniek. Ook leveren wij luchtbehandeling en airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleinmaterialen en food service equipment voor horeca instellingen, bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.

Het grootste keukenapparatuur assortiment

Beuk Horeca biedt u een groot assortiment aan keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor alle apparatuur in uw grootkeuken. Van ovens tot koel- en vriescellen en van keukengerei tot professionele vaatwassystemen. Voor kwaliteitsproducten en de beste keukenoplossing, gaat u naar Beuk Horeca. Bovendien is ons gehele assortiment in onze webshop te vinden.

De goedkoopste horeca apparatuur occasions

In onze webshop vindt u ook een zeer groot gedeelte van onze occasion afdeling. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom te Utrecht om alle gebruikte horeca apparatuur te bekijken.

 
Contact Beuk Horeca
 
Wilt u worden teruggebeld?

Heeft u een vraag? Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
 
 
 
Informatie aanvragen
 
Zelf een offerte samenstellen

Zonder veel tijd te verspillen kunt u in een paar eenvoudige stappen geheel vrijblijvend een offerte maken.Actueel

28
mei
 


Blijvende service en aandacht. 
Als u met een defect apparaat in uw professionele keuken staat, wilt u snel vervanging. Beuk Horeca levert en plaatst de nieuwe aankoop snel.

 
25
mei
 


Nadat Beuk Horeca in 2013 de eerste fase mocht inrichten, hebben wij onlangs de 2e fase mogen inrichten.

 
14
mei
 


Ook bij Restaurant Vroeg, op de Achterdijk 1 in Bunnik, mochten wij een compleet nieuwe, geheel op maat gemaakte, open keuken leveren en plaatsen.

Bekijk de Klantcase film hier:Klantcase: Restaurant / Bakkerij Vroeg